Napiapp ajánló (2021. március 5.)

2021. március 05.
124.1171
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Monster Killer Pro: ha szeretnél részesévé válni egy igazi szörnyvadász akciójátéknak, akkor szerezd be most 449 forint helyett átmenetileg teljesen ingyen a Monster Killer Pro élményét.

OK Golf: ha inkább golfoznál egy nagyot, 899 forint helyett 299 forintért tudod most beszerezni Androidról az egyik legjobb árkád golfjátékot, mely igazán magas szintű mókázást kínál nekünk.

Shattered Plane: 1799 forint helyett 389 forintba kerül egy rövid ideig a Shattered Plane címre keresztelt körökre osztott stratégia, mely a szláv fantáziavilágra épülve igencsak különleges élményekkel kecsegtet.

App Store:

All That Remains: totál ingyen megy átmenetileg iOS-en az All That Remains címre keresztelt kalandjáték, melyben rejtélyek, fejtörők és egy nagyszerű történet vár ránk több epizódon keresztül.

Subway Temple Surfers: ha egy jó Subway Surfers klónt keresel magadnak, akkor gyűjtsd be most totál ingyen a Subway Temple Surfers című alkotást, aminek részeként egy 3D-s endless runner élménye vár majd rád.

The Pillars of the Earth Game: 199 forintba kerül egy rövid ideig a The Pillars of the Earth Game, mely Ken Follett zseniális A katedrális című regényét dolgozta fel kalandjátékos formában.
5 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

De király, köszi!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

OK Golf behúzva!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Monster Killernek kifejezetten örülök!

válasz erre