Napiapp ajánló (2021. március 8.)

2021. március 08.
119.4561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Escapists: Prison Escape: 1799 forint helyett 499 forintba kerül átmenetileg a The Escapists: Prison Escape című börtönből szabadulós mobiljáték, melyben minden tudásunkra szükségünk lesz a cél eléréséhez.

Sheltered: 1590 forint helyett 409 forintba kerül egy rövid ideig a Sheltered című poszt-apokaliptikus menedzsmentjáték, melynek részeként egy nukleáris családot próbálunk meg életben tartani a világvége után.

Worms 2: Armageddon: 1590 helyett 409 forintért megy most egy rövid ideig a Worms 2: Armageddon, melyben a jól megszokott kukacháborút élhetjük át az aprócska képernyőn.

App Store:

Neo Monsters: totál ingyen megy átmenetileg iOS-en a Neo Monsters című szörnyes szerepjáték, aminek részeként Pokémon-szerű élmények várnak ránk a kis képernyőn, csak éppen egyedi szörnyekkel a főszerepben.

BE-A Walker: 699 forintba kerül egy rövid ideig a BE-A Walker című mobiljáték, melyben egy hatalmas lépegetővel kell csatlakoznunk oldalnézetből a legkülönfélébb izgalmakhoz.

Radio Commander: 1090 forintért megy átmenetileg a Radio Commander című mobiljáték, melyben az lesz a dolgunk, hogy a vietnami háború idején rádión keresztül vezényeljünk le veszélyes bevetéseket a parancsnoki állásból.
6 hozzászólás

SamsungFan

3 éve, 3 hónapja és 24 napja

És nem maradtam le! mosolygó smiley Köszi!

válasz erre

fonemaker

3 éve, 3 hónapja és 24 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 3 hónapja és 25 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Chico

3 éve, 3 hónapja és 25 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

3 éve, 3 hónapja és 25 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

3 éve, 3 hónapja és 25 napja

Worms 2: Armageddon volt már ingyenes is, akkor be is húztam. mosolygó smiley

válasz erre