Napiapp ajánló (2021. október 13.)

2021. október 13.
41.5101
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Oo: kapásból egy borzasztóan minimalista, mégis önmagát hardcore játékként leíró produktummal nyitjuk a sort, az Oo-val, amely az egyébként sem túlzottan vastag 125 forintos árcédulájától lett megszabadítva, és most totál ingyen húzhatjuk be.

The Swords of Ditto: igen, jól olvassátok, a Devolver Digital-féle The Swords of Ditto is szép kedvezményt kapott, elnézve a tényt, hogy most a szokásos 2199 forint helyett csak 389 forintot kell érte kiperkálnunk.

Umiro: és egy újabb Devolver Digital-féle mobiljátékkal zárjuk az Androidos leárazások sorát, az Umiroval. Az alapvetően 1090 forintos cím most csak 389 forintot kóstál a Google Play-en keresztül!

App Store:

Invaders Mini: igazi klasszikus élményt prezentál az Invaders Mini, mely a retro árkádjátékok hangulatait hivatott megmutatni, és ami a legjobb, hogy most teljesen ingyen és bérmentve húzhatjuk be egy rövid ideig.

Shattered Plane: körökre osztott stratégiai mobiljátékkal és készültünk a mai Napiapp kínálatára, méghozzá a Shattered Plane-nel, mely most 1790 forintot kóstál az App Store-ban egy rövid ideig.

Cyberage: és végül, de nem utolsó sorban, itt van nekünk a Cyberage, ami most az iOS-es tábor esetében mindössze 699 forintért megy, ezért cserébe pedig egy futurisztikus kalanddal gazdagodunk.
4 hozzászólás

ferencziakos

1 hete és 4 napja

Nagyszerű nap.

válasz erre

fonemaker

1 hete és 4 napja

Igen király a mai felhozatal, köszi!

válasz erre

Bencus86

1 hete és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 5 napja

Egy ezresbő hgárom játék. Ezt már szeretem.

válasz erre