Napiapp ajánló (2021. október 25.)

2021. október 25.
113.6921
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Solar 2: nyissuk is meg a sort egy pazar szimulációs játékkal, a Murudai munkájával, a Solar 2-vel, ami most egy rövid ideig a Google Play-en keresztül nem 999 forintért, hanem csak 389 forintért húzható be.

Peppa Pig: Party Time: ki ne ismerné Peppa Malacot, a sokat látott mesefigurát, akivel kapcsolatosan a játékos köntösbe tolt oktatójáték, a Peppa Pig: Party Time most 1090 forint helyett totál ingyen és bérmentve bezsákolható.

Zenge: a Zengével zárjuk a sort, avagy egy rettenetesen minimalista puzzle játékkal, mely egyébként sem kóstál sokat a maga 179 forintos árcédulájával, ellenben most ingyenesen behúzhatjuk.

App Store:

Alien Shooter - Survive: a Sigma Team őrületes űrlényes lövöldéje, az Alien Shooter nyitja az App Store-os kedvezmények sorát. Az adrenalindús élmény most ingyen és bérmentve megszerezhető egy rövid ideig!

SkeleSword: Yammen Mansour játéka, a SkeleSword (melynek ikonja kísértetiesen hasonlít a Rainbow Six: Siege-ére) szintén kapott egy nagyszerű kedvezményt, elnézve hogy bérmentve bezsákolhatjátok az App Store-ból.

Door Kickers: a Killhouse Games-féle Door Kickers zárja a mai Napiappot. A kérdéses stratégiai játékok most konkrétan ingyen megszerezhetitek egy rövidke ideig az App Store-on keresztül!
3 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Komolyan mondom csak a napiapp miatt viselem el a hétfőket!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Köszi köszi!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Zenge már megvolt, de a malacosat behúztam!

válasz erre