Napiapp ajánló (2021. szeptember 1.)

2021. szeptember 01.
86.8371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Jaland: a Jaland című kalandjátékkal nyitjuk a sort, ami egyébként is csokipénzt kóstál, lévén alapjáraton mindössze 379 forintért árulják, viszont most egy rövid ideig ingyen és bérmentve lecsaphatunk rá.

The Lonely Hacker: amennyiben "A Magányos Hacker" koncepciója tetszik, és szívesen beugranál egy szimulációs élménybe, akkor most itt a nagy lehetőség, főleg annak tükrében, hogy az egyébkénti 1000 forintos árcédula helyett most ingyen csaphatunk le rá.

Slaughter 2: Prison Assault: őrületes akció mobilokon - pontosan ezt ígéri számunkra a Slaughter 2: Prison Assault, melynek ára egyébként sem túlzottan vaskos, viszont most még arra is rácsaptak egy kedvezményt. Egy rövid ideig 419 forint helyett 79 forintot kérnek el érte!

App Store:

Infectonator 3: Apocalypse: ritkán van játék, amely a zombifertőzés-szimuláció élményével kecsegtet, mégis az Armor Games ígérete pontosan ez az Infectonator 3: Apocalypse kapcsán. És ami a legjobb az egészben, hogy ezt most összesen 699 forintért húzhatjuk be!

Towaga: a Sunnyside Games műhelyében megvalósult, gyönyörű vizuállal bíró akciójáték, a Towaga is pofás kedvezménnyel fut, tekintve hogy az iOS-es közönség most ingyen megszerezheti az App Store kínálatából.

Slayaway Camp: és végül, de nem utolsó sorban, egy fekete humort masszívan hasznosító mobiljátékkal zárjuk a sort, a Slayaway Camp címmű horror puzzle-lel, melyért most 349 forintot kérnek el az App Store-ban.
4 hozzászólás

Mendez

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

Ez egy baromi jó nap!

válasz erre

Chico

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nagyszerű, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nagyon jó a mai android felhozatal! mosolygó smiley

válasz erre