Napiapp ajánló (2021. szeptember 10.)

2021. szeptember 10.
93.5951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Sol 705 Complete Adventure: egy különleges kis kalandjátékkal kezdjük meg az Androidos rostát, a Sol 705 Complete Adventure-rel, ami alapvetően 1190 forintot kóstálna a közönségtől, azonban most egy rövid ideig ingyen és bérmentve zsebre tehetjük.

Star Wars: Knights of the Old Republic II: az Aspyr Media anno elhozta számunkra mobilokra a Star Wars: Knights of the Old Republic játékokat, melyeknek a második felvonása most nagyon szép kedvezménnyel megy. Alapvetően 5799 forint lenne, de most ez darabig 2799 forintot kérnek el érte.

Evoland: és végül a Google Play-es szekció egy izgalmas RPG játékkal erősít. A Playdigious által hegesztett Evoland most nem 899 forintért szerezhető be, hiszen egy rövid ideig most csak 199 forintot kell érte kiperkálnunk.

App Store:

Breacher Story: ha szívesen elmerülnél a kiberbiztonság világába, netán érdekel egy igencsak izgalmas narratíva, akkor ne hagyd ki a Breacher Story-t, ami most totál bérmentve begyűjthető.

Evoland: ha már az Androidos színtéren említést tettünk róla, akkor itt se hagyjuk ki semmiképp a Playdigious RPG-jét, az Evolandet, amely most az App Store-on keresztül 349 forintba kerül csak.

Sphaze: a mai Napiappot pedig egy sci-fi puzzle játék zárja, a Sphaze, amiért olyan pénzösszeget kérnek, ami szinte már elképesztőnek minősül. Most csak 99 (!) forintot kell érte kiperkálni.
3 hozzászólás

Mendez

2 éve, 9 hónapja és 24 napja

Kösz a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hihetetlen hogy a KOTOR2-nek nem megy le az ára sosem normálisra.

válasz erre

Santonio

2 éve, 9 hónapja és 24 napja

Ahh de király akciók vannak. Kár h a star Wars ilyen drága.

válasz erre