Napiapp ajánló (2021. szeptember 13.)

2021. szeptember 13.
88.0111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Cytus II: egy ritmusjátékkal nyitjuk meg a hét indító Napiappunkat, ugyanis a Cytus II most megszabadult egy rövid időre a 690 forintos árcédulájától, és ingyen, bérmentve húzhatjuk be.

Pixboy: robogunk tovább a platformer játékok szerelmeseivel, ugyanis a Pixboy című, retro 2D alkotás is kedvezményesen zsákolható be. Alapvetően 1290 forint lenne, de most 389 forintra van leértékelve egy rövidke ideig.

Pandemia: Virus Outbreak: ha esetleg szeretnél egy nagyon aktuális szimulátorral gazdagodni, akkor egy világjárványról szóló címet kaphattok el. A Pandemia: Virus Outbreak 1190 forintba kerül alapvetően, most azonban 489 forintért húzhatjátok be. Siessetek, ne maradjatok le róla!

App Store:

Deemo -Reborn-: 3D-s puzzle játék, egy ütős grafikai megvalósítás társaságában, valamint egy utánozhatatlan hangulattal - ez a Demmo -Reborn-, melyet most ingyen és bérmentve szerezhettek be az App Store-on keresztül!

Apocalipsis: egy igazán komoly sztorit feldolgozó kalandjátékkal is gazdagodhattok a mai nap során, lévén a Gamekraft által hegesztett Apocalipsis most kvázi csokipénzért, mindössze 349-ért megy az iOS-es körökben.

Pocket GM 21: és végül, de nem utolsó sorban, egy remek menedzser játék vár rátok, ha iOS-es készülékkel nyomultuk. A Pocket GM 21 futballmenedzser mobiljátékért most csak 349 forintot kérnek el!
4 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 9 hónapja és 25 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

2 éve, 9 hónapja és 25 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 9 hónapja és 25 napja

Köszi srácok.

válasz erre

Bencus86

2 éve, 9 hónapja és 25 napja

Nagyon korrekt akciókkal indul a hét. mosolygó smiley Köszi!

válasz erre