Napiapp ajánló (2021. szeptember 15.)

2021. szeptember 15.
31.5681
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans: a magyarok szívében mindig is különleges helyet fog betölteni Bud Spencer és Terence Hill párosa, és a belőlük készül mobiljáték, a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans most kedvezményesen vehető meg a Google Play-en. 1490 forint helyett 890 forintot kérnek érte!

Deemo -Reborn-: ha már úgyis láthatáron van a folytatás, akkor mindenféleképp ejtsünk szót a Deemo -Reborn- első részéről, ami most a szokásos 890 forintos árcédula helyett ingyen és bérmentve bezsákolható egy rövid ideig Androidos körökben, ezért cserébe pedig egy pazar ritmusjátékot kapunk.

Naboki: a Rainbow Train puzzle mobiljátéka, a Naboki izgalmas élményekkel kecsegtet, és az egyébkénti 125 forintos árcédulájával amúgy sem kér el tőlünk sokat, mégis most még ezt is leszedték, és totál ingyen zsákolhatjuk be a produktumot egy ideig!

App Store:

Tank Battle - Mini War: ha bírod a retrozást, netán a te gyerekkorod részét is boldogította a jó régi NES-es tankos játék, akko ugorj rá a Tank Battle - Mini Warra, amelyet most ingyen megszerezhettek az App Store-ból!

Kingdom Tales: rengeteg tartalom, izgalmas karakterek és egy utánozhatatlan hangulat - nagyjából ilyen ígéretekkel kecsegtet számunkra a Kingdom Tales, amelyért most csak 1490 forintot kérnek el az iOS-es körökben!

Last Viking: God of Valhalla: és végül, de nem utolsó sorban, egy ütős vikinges játékot is megszerezhetnek azok, akik iOS-es készülékkel nyomulnak. A Last Viking: God of Valhalláért az alkotók egy kis ideig most csak 699 forintot kérnek el, cserébe azonban egy pazar élményben részesülünk!
6 hozzászólás

SamsungFan

1 hete és 3 napja

És nem maradtam le.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 3 napja

Szuper, köszi!

válasz erre

peter97

1 hete és 3 napja

Köszönjük!

válasz erre

Mordorer

1 hete és 3 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Chico

1 hete és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

1 hete és 3 napja

Deemo de király!!!!

válasz erre