Napiapp ajánló (2021. szeptember 17.)

2021. szeptember 17.
78.3151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Codex of Victory: indítsuk meg a mai Napiappot egy különleges stratégiai mobiljátékkal, a Codex of Victoryval, ami alapvetően 1690 forintba kerülne, viszont egy rövid ideig két csoki áráért beruházhattok rá, tekintve hogy csak 590 forintba kerül egy kis ideig. Húzzátok be!

Infinite Flight: bár nem a legrealisztikusabb repülőszimulátor az Infinite Flight a sorban, mégis remek élményekkel kecsegtet, főleg most, hogy levették róla a 369 forintos árcédulát, és ingyen és bérmentve kínálják az Androidos közösség számára.

Doom & Destiny Advanced: pont nemrég érkezett frissítés a Doom & Destiny Advancedhez, mely egy különleges RPG-ként írható le a sorban, és most hogy kedvezményes, még inkább megéri lecsapni rá. Alapból 1199 forintért menne, de most csak 439 forintot kérnek el érte.

App Store:

Mage Chess: az animált 3D-s sakkok világában felsorakozó Mage Chess mobiljáték most ingyen és bérmentve megy egy rövid ideig az App Store-ban, így kiváló grafikai megvalósítás mellett élvezhetjük a klasszikus játékmenetet.

Through the Darkest of Times: a HandyGames ismételten előhozakodott számunkra egy fincsi iOS-es leárazással, mivelhogy a Through the Darkest of Times most csak 1490 forintot kóstál az App Store felületén.

SaGa Frontier Remastered: és végül, de nem utolsó sorban, szép kis kedvezményt kapott a SaGa Frontier Remastered is. A Square Enix levitte az árcédulát 7990 forintra, ami soknak tűnhet elsőre, de prémium élményt kapunk cserébe.
5 hozzászólás

Chico

2 éve, 9 hónapja és 20 napja

Belöktétek a hétvégét, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

2 éve, 9 hónapja és 21 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

Jó hétvégét mindenkinek!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 9 hónapja és 21 napja

Jól kezdődik a hétvége! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 9 hónapja és 21 napja

Köszi köszi!!! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

2 éve, 9 hónapja és 21 napja

Mage Chess de király ingyen! mosolygó smiley Köszi!

válasz erre