Napiapp ajánló (2021. szeptember 20.)

2021. szeptember 20.
109.2701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Legacy of Elaed: indítsuk is meg a sort egy ütős Androidos RPG leárazásával, a Legacy of Elaeddel, amely alapvetően 590 forintót kóstálna a pénztárcánktól, de még ezt is lejjebb vitték, és most csak 369 forintot kell érte kiperkálnunk.

Little Misfortune: a Killmonday Games kalandjátéka, a a Little Misfortune harmadannyiért zsákolható be egy rövid ideig, mint egyébként, így ennek értelmében a szokásos 3490 forint helyett jelen állás szerint csak 1199 forintot kérnek el ezért a különleges mobiljátékért.

Dead Bunker 4 Apocalypse: hoztunk egy izgalmas zombis produktumot is ingyenes játék gyanánt, a Dead Bunker 4 Apocalypse című akció-horror játékot. Az amúgy sem vaskos 129 forintos árcédulát is megszabták, így egy kis ideig most totál ingyen és bérmentve lecsaphatunk rá.

App Store:

Little Misfortune: az iOS-es tábor esetében sem szeretnénk megfeledkezni a Little Misfortune pazar leárazásáról, hiszen itt is szintúgy harmadannyiért kebelezhetjük be a játékot. Most az App Store kínálatában mindössze 1090 forintot kérnek el érte!

The Kungfu Scrolls: az ősi kínai mitológiát fókuszba helyező The Kungfu Scrolls szörnyen megnyerő külcsínnel igyekszik magához édesgetni minket, és ami a legszebb, hogy most totál ingyen és bérmentve rátehetjük a mancsunkat.

Roxy's Dream Mansion: és végül, de nem utolsó sorban, Juan Amaro alkotásával zárjuk a sort, a Roxy's Dream Mansionnel, mely vegyíti a cuki grafikát és a sötét tónust, és ami a legjobb, hogy most mi magunk is megtapasztalhatjuk az élményt, hiszen ingyen behúzható!
5 hozzászólás

Bencus86

2 éve, 8 hónapja és 23 napja

iOS ma nagyon komoly! meglepett smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 8 hónapja és 23 napja

Köszönjük!

válasz erre

peter97

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

Nagyon köszi, nem rossz kis hétfő ez!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

Nagyszerűen indul a hét, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ohh Dead Bunker 4 Apocalypse már megvan sajna. szomorú smiley

válasz erre