Napiapp ajánló (2021. szeptember 24.)

2021. szeptember 24.
98.2481
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Asterogue: nyissuk is meg az Androidos sort, méghozzá egy igencsak különleges roguelike játékkal, az Asterogue-gal, mely sci-fi köntösben hivatott izgalmas élményeket elénk tárni. 1099 forint helyett most totál ingyenesen eltehetitek a könyvtáratokba!

Peppa Pig: Theme Park: Peppa Malac figurája ismerősen csenghet sokaknak, és a vidámparkos élményekkel kecsegtető Peppa Pig: Theme Park mobiljátékon keresztül most közelebb kerülhetünk a karakterhez. 1090 forint helyett most totál bérmentve gyűjthetjük be ezt az edukációs jellegű játékot.

Atom RPG: már nevében is igencsak stramm megjelenést kölcsönöz az Atom RPG, amely a világháború idején ad nekünk egy érdekes szerepjátékos élményt, remek karakterkészítővel és megannyi mással vár ránk. 3199 forint helyett most csak 2090 forintot kell érte kiperkálnunk.

App Store:

Atom RPG: ha már az Androidos színtéren megemlítettük az Atom RPG kiváló leárazását, akkor mindenféleképp szeretnénk az iOS-es tábor irányába is jelezni, hogy bizony most kedvezménnyel zsákolhatjátok be a kérdéses szerepjátékot. 1790 forintot kell csak érte kifizetnünk!

VegDun: a VegDun egy roguelike játékként írható le az árkád lövöldék zsánerében, és ami a legszebb az egészben, hogy fogták a rajta lévő árcédulát, majd szépen a kukába dobták - bizony, most bérmentve húzhatjátok be az App Store-ról!

Here Be Dragons: sárkányok, körökre osztott harcok, és rengeteg izgalmas szerepjátékos élmény - ez a Here Be Dragons, amiért most csak 1490 forintot kérnek el az App Store-on keresztül.
4 hozzászólás

Mendez

1 hónapja, 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 napja

Nagyszerű, köszi szépen!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 napja

Nem rosszak.

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 3 napja

Asterogue már csorog is lefelé!

válasz erre