Napiapp ajánló (2021. szeptember 8.)

2021. szeptember 08.
64.1121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Draw Chilly: az Azamatika műhelyében megfogant különleges kis árkád mobiljáték, a Draw Chilly kisebb kedvezménnyel gyarapodott egy rövid ideig, így most nem 590 forintot kell érte kifizetnünk, hanem csak 379 forintot kérnek el érte cserébe.

Teslagrad: kézzel rajzolt, izgalmas kalandjáték, benne egy megismételhetetlen hangulattal és kifejezetten izgalmas sztorival. Valami ilyesmi egyveleget ígér számunkra a Teslagrad, ami most 1990 forint helyett 199 forintot kóstál a Google Play-en.

Up Left Out: az Androidos sort egy igazán minimalista puzzle játékkal zárjuk, amit most ingyen és bérmentve húzhattok be egy rövid ideig. Az Up Left Outról van szó, ami alapjáraton 125 forintot kóstálna, de most ingyen megy.

App Store:

Teslagrad: ha már a Google Play-es, Androidos szekcióban szót ejtettünk a Teslagrad leárazásáról, akkor semmiképp ne feledkezzünk meg erről az iOS-es fronton sem, tekintve hogy az App Store kínálatában is kedvezményesen megy. Most csak 349 forint!

Out of The Box: Mobile Edition: ha vágysz egy igazi, gengszterhangulattal operáló, különleges kalandjátékra, akkor az Out of The Box: Mobile Edition csak rád vár, főleg a mostani pofás leárazásával. Most mindössze 349 forintot kell majd csak érte kifizetnünk!

Tengami: és végül, de nem utolsó sorban, hoztunk nektek egy borzasztóan izgalmas kinézettel rendelkező puzzle játékot, ami egy Japán könyv lapjaiba helyez minket. Most ez is csokipénzért megy, mindössze 349 forintért!
4 hozzászólás

fonemaker

2 éve, 9 hónapja és 8 napja

Szuper, köszönjük!

válasz erre

Chico

2 éve, 9 hónapja és 8 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

2 éve, 9 hónapja és 8 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 9 hónapja és 9 napja

Ó hát nem rossz kínálat ez! meglepett smiley mosolygó smiley

válasz erre