Napiapp ajánló (2022. január 14.)

2022. január 14.
11.8282
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

The School - White Day: az iskola sokszor kerül központi elemként bele egy-egy kalandjátékba, azonban ha egy igazán minőségi darabot akartok, akkor a The School - White Day lesz a ti játékotok. Most 2999 forint helyett csak 799 forintért megy egy rövid ideig!

Sally's Spa: konkrétan a mai nap legnagyobb ajánlatáról beszélhetünk a Sally's Spa képében, elnézve hogy 3890 forintot kóstál alapjáraton a GamesCafe munkája, de most totál ingyen és bérmentve tehetjük rá a mancsunkat. Ki ne hagyjátok!

The Last Roman Village: hogy micsoda? Szeretnél még ingyen játékot? Kérésed számunkra parancs! A The Last Roman Village címen futó stratégiai játékkal zárjuk a sort, ami 790 forint helyett szintén ingyenesen bezsákolható.

App Store:

The Survivor: Rusty Forest: persze azért App Store-os fronton sem fogjuk elhanyagolni az ingyenes játékokat, éppen ezért szállítotjuk a The Survivor: Rusty Forestet, amiért most konkrétan egy petákot sem kell kifizetni.

Swapperoo: ha szeretnél egy jófajta, gyakorlatilag csokipénzért beszerezhető játékot az iOS-re, akkor itt a Swapperoo, amit főként iPadre terveztek. Egy minimalista puzzle-ről van szó, amiben megannyi fejtörőt kell megoldanunk!

Death Point: Vladislav Glukhov posztapokaliptikus alkotásával zárjuk a mai Napiappot, melyben a lopakodás nagy hangsúlyt kap. Most mindössze 699 forintért tehetjük be a könyvtárunkba, ezért cserébe pedig minőségi látványt és izgalmas játékmenetet kapunk!
4 hozzászólás

fonemaker

5 napja és 6 órája

Rendesen meg lett koronázva a hétvége!

válasz erre

peter97

5 napja és 22 órája

Kösziköszi!

válasz erre

Tommy

6 napja és 1 órája

Ezek elég jók.

válasz erre

Chico

6 napja és 5 órája

Nakérem, így kell kezdeni egy hétvégét.

válasz erre