Napiapp ajánló (2022. január 17.)

2022. január 17.
94.8031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Wonder Knights PV: Nonstop Action Shmup RPG: a Buff Studio őrületes RPG-je, amely már a címében is jelzi, hogy itt bizony elborult élményekre számíthatunk, most 1390 forint helyett ingyen megszerezhető. Ez a Wonder Knights PV: Nonstop Action Shmup RPG.

Green Project: a Green Project című szimulációs játékkal folytatjuk a sort, amely tulajdonképpen most féláron zsebelhető be. Az alapvető 2290 forintos árcédula helyett most csak 1090 forintot kell érte kiperkálni egy rövid ideig!

The Lost Ship: Androidos fronton a The Lost Shippel zárunk, a Syntaxity kalandjátékával, amely 1690 forint helyett most szintén ingyen húzható be egy rövid időintervallumon belül.

App Store:

Cardbasher: a Cardbasher egy igazán különleges hangulatú pakliépítős mobiljáték. Gyakorlatilag a dieselpunk stílus egyes jegyeit örökíti, miközben a kártyázást helyezi a középpontba. És a legjobb része? Most totál ingyen és bérmentve zsebelheted be!

Pascal's Wager: rendszeres visszatérő a Napiapp keretein belül a Pascal's Wager című dark fantasy akció-RPG, azonban ha egy ilyen pazar cím kedvezményesen elérhető, arról mindenképp szólunk. Most éppen 1490 forintért tehetjük rá a mancsunkat!

Flood of Light: és végül az egészet az Irisloft-féle Flood of Lighttal zárjuk, amiért most mindössze 349 forintot kell fizetnünk, cserébe pedig megannyi élményt és misztikumot kapunk.
3 hozzászólás

peter97

2 éve, 5 hónapja és 10 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

2 éve, 5 hónapja és 10 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 5 hónapja és 10 napja

Köszi a király hétkezdést! mosolygó smiley Lost Ship "sajnos" már megvan.

válasz erre