Napiapp ajánló (2022. január 19.)

2022. január 19.
90.4551
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

The Lost Ship: kapásból egy pazar ajánlattal indítjuk a komplett Napiappot, mivelhogy a Syntaxity égisze alatt megvalósult kalandjáték, a The Lost Ship megszabadult az egyébkénti 1690 forintos árcédulájától, és most ingyenesen megszerezhető.

Codex of Victory: ha csíped a sci-fi műfajt, netán még a körökre osztott stratégiák is megmozgatnak, akkor jó hírünk van, mivel a Codex of Victory pontosan ezekkel készül számodra. A játék 1690 forint helyett most 890 forintért megy!

Data Defense: nem először ingyenes a Data Defense, korábbi Napiappokban is szóltunk már róla, azonban ha valakinek ki maradt még ez az ingyenes darab, akkor csapjatok le rá mindenképp - főleg, hogy alapvetően 1290 forintot kérnének el érte.

App Store:

Bird Alone: ki ne szeretné a cuki madárkákat, az elbűvölő dizájnt és az ütős mobiljátékokat? Nos, mindezt egyben szállítja a Bird Alone, avagy George Batchelor munkája, amit most teljesen ingyenesen szerezhetünk be egy rövidke ideig.

Teslagrad: a kézzel rajzolt grafikával büszkélkedő, nem is olyan régen debütált Teslagrad is bekerült a rostába, méghozzá most mindössze 349 forintot kell érte kiperkálni. Cserébe egy különleges kis puzzle címet kapunk!

Braveland Pirate: ki ne szeretne kalózkodni, főleg ha azt egy olyan ütős mobiljátékban tehetjük meg, mint a Braveland Pirate? A Tortuga Team munkája most abszolút csokipénzért, 199 forintért zsebelhető be.
3 hozzászólás

Gólem

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Sajna a droidos ingyenes volt már..

válasz erre