Napiapp ajánló (2022. január 5.)

2022. január 05.
89.5371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Lovecraft's Untold Stories: a Lovecraft-rajongóknak kedveskedünk első körben, méghozzá a Lovecraft's Untold Stores-zal. A Blini Games akciójátéka most 3599 forint helyett csak 590 forintot kóstál, ami egyenesen kihagyhatatlan ajánlat!

Alice: Lost Pieces: a Puzzler Studio puzzle játékával (ki hitte volna) folytatjuk a sort, amely egy irtózatosan pofás ajánlattal vívta ki a helyét a mai Napiappra. 999 forint helyett most teljesen ingyen tehetjük rá a mancsunkat a szoftverre!

Scalak: a Scalak egyébként sem egy túlzottan borsos mobiljáték, lévén a Google Play-en alapvetően 179 forintért megy, de egy rövid ideig most ingyen és bérmentve lehet bezsákolni Androidra ezt a minimalista puzzle címet.

App Store:

Botanicula: a Botanicula című alkotás legfőképp az igazi természetbarátm mobilgamereknek ajánlható, főleg annak fényében, hogy most mindössze 349 forintot kérnek el ezért a kis szerény, de végtelenül aranyos játékért cserébe.

Dragon Quest IV: hoztunk egy igazi felsőkategóriás élményt is a mai Napiappba, nevezetesen a Dragon Quest IV-et. A leárazás miatt most 3490 forintot kell érte kiperkálni, cserébe persze rengeteg tartalmat kapunk.

WordStorm: és végül, de nem utolsó sorban, egy igencsak visszafogott darabot hoztunk nektek, a WordStormot, ami egy igazi csemege. És a legjobb része? Hogy most totál ingyen és bérmentve húzhatjátok be!
4 hozzászólás

SamsungFan

2 éve, 5 hónapja és 23 napja

YESS, nem maradtam le semmiről. mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

2 éve, 5 hónapja és 23 napja

Köszönjük a gyűjtést, srácok!

válasz erre

Bencus86

2 éve, 5 hónapja és 23 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

2 éve, 5 hónapja és 23 napja

Lovecraft's Untold Stories ennyiért ajándék! meglepett smiley

válasz erre