Napiapp ajánló (2022. január 7.)

2022. január 07.
86.8451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Jydge: a Jydge című akcióőrülettel nyitjuk meg a sort Androidos fronton, mely böszme nagy leárazással büszkélkedhet. A szokásos 3099 forintos árcédulát levették róla, és most mindössze 899 forintot kell csak kifizetni érte egy rövid ideig!

Monkey Go Happy: hoztunk egy irtózatosan aranyos edukációs mobiljátékot is, ami főleg a kisebbeknek og tetszeni. Ez a Monkey Go Happy, ami 239 forint helyett most ingyenes.

1812. Napoleon Wars: és végül a Google Play-es leárazások sorában az 1812. Napoleon Wars-t hoztuk, ami egy igaz, látványos tower defense alkotásként írható le. Alapesetben 690 forintot kóstál, viszont most ingyen rátehetjük a mancsunkat!

App Store:

Conquest (+ all maps): a legendás Conquest társasjáték digitális adaptációja most ingyenesen bezsebelhető az App Store-on keresztül. Ha bírtad a Strategót, akkor talán ez is megragadja most az érdeklődésed, főleg bérmentve!

SpellForce - Heroes & Magic: az echte iPadre tervezett SpellForce - Heroes & Magic a következő a sorban, amely a HandyGames műhelyéből gördült ki. Most mindössze 699 forintot kell érte kifizetnünk, ami egy igencsak ütős ajánlatnak tekinthető!

Chicken Police: és ha már HandyGames: végül, de nem utolsó sorban a zseniális Chicken Police került be a mai Napiappba, ami most 2290 forintért zsákolható be az App Store-on keresztül. Ha szeretnél egy ütős detektív noir kalandot, elképesztő humorral, akkor ez a te játékod!
5 hozzászólás

Gólem

2 éve, 5 hónapja és 20 napja

Köszi a gyűjtést!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 5 hónapja és 20 napja

Chicken Police még ennyit sem ér..

válasz erre

fonemaker

2 éve, 5 hónapja és 20 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 5 hónapja és 20 napja

Köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 5 hónapja és 20 napja

Franc, Napoleon Wars már pont megvan. mosolygó smiley

válasz erre