Napiapp ajánló (2022. július 01.)

2022. július 01.
57.7831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

OK Golf: érkezik a hétvége, mi pedig érkezünk a nap legjobb akcióival, elsőként egy ezres helyett 90 forintért itt az OK Golf, ami pont az amit a címe sugall, egy golfozós játék, ráadásul a jobbik fajtából.

Crisis of the Middle Ages: bohókás hangulatú retró RPG a követező játékunk, ráadásul nem is csak a stílus szerelmesei lelik majd örömüket benne, hiszen az eredetileg 371 forintos játék most teljesen ingyenes, így mindenkinek megéri a letöltést.

Alphabets game - Numbers game: mai utolsó Androidos játékunkkal leginkább a gyermekeknek (vagy méginkább a szülőknek) kedvezünk, hiszen a Alphabets game - Numbers game egy készségfejlesztő játék, ráadásul 1400 forint helyett most teljesen ingyenesen.

App Store:

Boundary!: mai első iOS játékunk egy hangulatos, minimalista logikai játék, ahol az idő és a precizitás, ami leginkább a fókuszban van, most pedig 391 forint helyett ingyen tölthető le.

Super Tank Battle - MobileArmy: a Super Tank Battle - MobileArmy egy igazi klasszikus megidézése, hiszen a 90-es években óriási népszerűségnek örvendő játék mai köntösben, most pedig 2 ezer forint helyett ingyen tölthető le.

Crisis of the Middle Ages: és ha már Androidon ingyenes, akkor iOS-en sem maradhat ki az ajánlatból a Crisis of the Middle Ages, hiszen a retró RPG ezen a pletformon is ingyenessé vált egy rövid időre a 371 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Gólem

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

OK Golf ennyiért ajándék, már szedem is! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Köszi-köszi!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Köszönjük!

válasz erre

Chico

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Köszi srácok a kiváló hétvége indítást! mosolygó smiley

válasz erre