Napiapp ajánló (2022. június 13.)

2022. június 13.
67.1801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Cross 3d: kezdjük is a sort egy kis rettegéssel, hiszen a The Cross 3d horror game Full version egy belsőnézetes túlélőhorror, ami most 361 forint helyett teljesen ingyenes.

Dwarf Journey: a következő finomság egy nagyszerű platformer, amiben egy törppel kalandozhatunk véletlenszerűen generált pályákon - a végtelen kikapcsolódásért most mindössze 459 forintot kell kicsengetnünk.

CHUCHEL: harmadikként egy igazán különleges és nagyszerű kinézetű kaland-puzzle játékot húzhatunk be közel 2 ezer forint helyett most csak 599 forintért!

App Store:

Gem Wizards Tactics: az App Store-os kínálatot egy stratégiai jáátékkal nyitjuk meg, a Gem Wizards Tactics nagyjából 60%-os leárazásban van most - igaz, így is 1690 forintot kell érte fizetnünk, de a stílus szerelmeseinek ez egy jó vétel.

Swapperoo: egy igazán jópofa és addiktív puzzle játékkal folytatjuk a sort, a Swapperoo 399 forintba kerül jelenleg, ami féláras akciót jelent.

Labyrinth City: bár a Labyrinth City nem kapott túl nagy leárazást, most 399 forinttal olcsóbban, 1690 forintért fedezhetjük fel a múzeum titkait mindenféle labirintusokon át.
5 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 11 hónapja és 10 napja

NAPIAPPP ÓYEEEEAAAAAHHHH!!!!! röhögő smiley Köszi srácok, már nagyon hiányzott!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 10 napja

Köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 11 hónapja és 10 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

1 éve, 11 hónapja és 10 napja

Köszi srácok! mosolygó smiley Örülök hogy visszatért a napiapp.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 11 hónapja és 11 napja

Végre újra napiapp!!! mosolygó smiley Már nagyon hiányzott.

válasz erre