Napiapp ajánló (2022. június 15.)

2022. június 15.
64.0971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Vigilant Villa:Nights: megkezdjük a sort egy átmenetileg ingyenes játékkal, a havas hegyekben meghúzódó villában külünféle rejtélyeket kell megoldanunk a The Vigilant Villa:Nights keretében, ami 379 forint helyett kerül most nullába. Villámakcióról van szó, mihamarabb le kell csapni rá!

Dungeon Corporation: ha már ilyen jól belejöttünk, folytassuk is egy szintén ingyenes RPG-vel, a Dungeon Corporation 690 forint helyett szerezhető be ingyen, a kártyás farmolós idle móka a stílus értékelőinek egy igazi gyöngyszem.

Traffic Jam Car Puzzle Legend: na jó, ne érje szó a ház elejét, fejezzük is be az Androidos felhozatalt egy újabb ingyenes játékkal, a Traffic Jam Car Puzzle Legend Match 3 Puzzle nevéhez híven egy városirányítós match3 őrület, ráadásul a jobbik féléből, most pedig 1699 forint helyett lehet ingyenesen a Tiéd!

App Store:

Poker Pop!: ha már ennyire belejöttünk, folytassuk is iOS-en is ingyenes ajánlattal, a Poker Pop! egy póker-dominó hibrid, és most 371 forint helyett lehet ingyenesen lecsapni rá.

Last Fighter Samurai Girl Game: nem tudunk leállni, a Last Fighter Samurai Girl Game egy igen jó minőségű verekedős játék, amiben a girl power szellemében a csajokkal kell rommá verni mindenkit - most közel 4 ezer forintot spórol meg, aki ingyen behúzza.

Fantasy Dragon Simulator 2021: na jó, minden azért csak nem lehet ingyen, így a végére egy 399 forintos ajánlattal zárjuk a sort, azonban ez is 90%-kal kevesebb, mint az eredeti ár - az összegért pedig egy sárkányos harcolós mókát kap, aki rányom a vásárlásra.
5 hozzászólás

Mendez

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ezt már nevezem! mosolygó smiley Nagyon köszi a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ez nagyon kemény! röhögő smiley Kösziköszi!!!!

válasz erre

Chico

1 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ez igen! meglepett smiley Köszi srácok!

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ez komoly felhozatal lett basszus! röhögő smiley

válasz erre