Napiapp ajánló (2022. június 27.)

2022. június 27.
60.0791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Data Defense: itt a hétfő, indul a következő hét, és bizony iszonyat meleg időjárás várható, amit semmi mással nem lehet jobban hűsíteni, mint egy nagyszerű ingyenessé tett logikai játékkal, erre pedig tökéletes alany a Data Defense, ami most 1500 forint helyett ingyen húzható be.

Peppa Pig: Party Time: második ingyenes játékunk nem először van akcióban, de hát a kis disznók megunhatatlanok, így aki eddig még nem töltötte le a legfiatalabb korosztálynak szánt játékot, most 1600 helyett 0 forintért teheti ezt meg.

Muse Dash: az igazán színes verekedős játék, a Muse Dash ugyan nem ingyenes, de az 1200 forintos ár helyett most mindössze 469 forintért tehetjük a gyűjteményünkbe.

App Store:

Winterlore I: természetesen csak úgy tehető emészthetővé egy szörnyű hétfő, ha ingyenes az első iOS-es játék is, így a Wintelore I, ami egy mítoszokon és hagyományokon alapuló kalandjáték ma 391 forint helyett ingyen lehet a Tiéd.

Winterlore II: ha már ennyire belejöttünk, akkor itt is van rögtön a folytatás, a Winterlore II ugyanúgy mint elődje, a folklóron és hagyományokon alapuló kalandjáték, a második fejezetben új feladatunk akad Moroi Springsben, és hogy teljes legyen az öröm, szintén nulla forintot kell fizetnünk 391 helyett.

Monster Stunts: nagyon belejöttünk, szóval az utolsó játéknak is ingyenesnek kell lennie, így a kilencven pályát tartalmazó versenyjáték, a Monster Stunts közel ezer forintról csökkent le egészen nulláig egy rövid akció idejéig!
5 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Ez nem reossz nap. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

De királyság a mai iOS! kacsintó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

Mostanában szeretem a hétfőket! röhögő smiley

válasz erre