Napiapp ajánló (2022. június 29.)

2022. június 29.
60.1991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Chloe Puzzle Game: imádnivaló pixelart grafikával csábít mindenféle logikai feladat megoldására a Chloe Puzzle Game, ami közel 700 forintról van jelenleg 279 forintra leárazva.

Tempest: Pirate Action RPG Premium: igazi tripla A címként leárazva sem olcsó a Tempest: Pirate kalózos kaland RPG, amelyben mindenféle ellenséggel kell szembenéznünk és megvédeni hajónkat - viszont ha valaki szereti a minőségi játékokat, annak a 7 ezer forint körüli összeg helyett most 3290 forintot kell kipengetnie a virtuális kasszában érte.

Dungeon Warfare 2: igazán kiváló hangulatú tower defense játék a Dungeon Warfare 2, amelyben a kazamatáinkat kell megvédenünk az arra támadó ellentől, a játék most az eredeti ár negyedéért, 690 forintért lehet a Tiéd.

App Store:

Fantasy Dragon Simulator 2021: aki két hete szintén akcióban megvette 399 forintért ezt a játékot, most el fogja átkozni a nevünket (kérjük ne!), mert ma a Fantasy Dragon Simulator 2021 teljesen ingyenesen tölthető le az eredeti közel 4 ezer forint helyett.

Mega Ramp Stunt Crash Games 3D: újabb ingyenes játékkal folytatjuk a sort, a Mega Ramp Stunt Crash Games 3D egy extrém autós játék, ahol ugratnunk kell mindenféle rámpákon, az igen jó szórakozást kínáló játék szintén 4 ezer forintról van ingyenessé téve egy rövid ideig.

Helix Jumper Crush twist Games: akkor zárjuk is a sort egy újabb ingyenesen letölthető játékkal, a Helix Jumper Crush twist Games egy tipikus bouncing ball játék, ahol egy labdával kell egy toronyba feljutni, ez a móka szintén ingyen tölthető most le a 4 ezer forintos ár helyett.
5 hozzászólás

peter97

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

És nem maradtam le semmiről! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Köszköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Hát ma én nem jártam olyan jól! röhögő smiley Köszi srácok a gyűjtést!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 11 hónapja és 17 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 11 hónapja és 17 napja

iOS ma nagyon durva! meglepett smiley mosolygó smiley

válasz erre