Napiapp ajánló (2022. május 25.)

2022. május 25.
65.4401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Kensho: a Kensho című őrület nyitja a sort, amely egy lélegzetelállító grafikával bíró, match-3 szerű alkotás. Most mindössze 419 forint ellenében zsebelhető be!

Zenge: a Hamster on Coke munkájával folytatjuk a sort, a Zengével, amely most egy rövidke ideig teljesen ingyen és bérmentve bezsákolható bárki által.

60 seconds! Reatomized: a 60 Seconds! Reatomized már több ízben is szerepelt itt a Napiappban, de megint kapott egy szép leárazást, mivelhogy csak 890 forintba kerül.

App Store:

This War of Mine: ha esetleg neked még nincs meg a This War of Mine, és egy viszonylag olcsó áron szeretnéd behúzni, akkor itt van ismét a lehetőség - 799 forint ellenében megy!

Art of Gravity: Michal Pawlowski játéka a következő a sorban, mely egy teljesen ingyenes stratégiai móka. Ez az Art of Gravity, amire érdemes lecsapni!

Dungeon of the Endless: Apogee: és végül, de nem utolsó sorban, itt van a pixel art grafikával felvértezett Dungeon of the Endless: Apogee, mely egy ideig 1690 forintért megy.
4 hozzászólás

Chico

2 éve, 1 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 1 napja

Zenge király! mosolygó smiley Köszi srácok.

válasz erre

Mendez

2 éve, 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre