Napiapp ajánló (2022. május 30.)

2022. május 30.
75.1891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Mind Games Pro: kapásból egy ügyes kis puzzle alkotással indítjuk a sort, nevezetesen a Mind Games Próval, amely most egy ideig totál ingyenesen húzható be.

Heal: Pocket Edition: másodiknak elhoztuk nektek a Heal: Pocket Editiont, mely egy rövidke időintervallumban mindössze 699 forintos kóstál, úgyhogy érdemes rá lecsapni.

Dragon Castle: The Board Game: Dragon Castle: The Board Game címmel húzhatunk be egy pazar társasjátékot, legalábbis annak digitális adaptációját. Most csak 690 forintért!

App Store:

Million Onion Hotel: az App Store-os szekciót egy akció-puzzle hibrid nyitja meg, nevezetesen a Million Onion Hotel, mely most mindössze 399 forintba kerül egy rövidke ideig.

Ponpu: itt van nekünk utána a Ponpu című alkotás, mely szintén egy kecsegtető leárazással bír, mivelhogy 399 forintba kerül csak.

Happy Truck: és végül, de nem utolsó sorban, itt van a Happy Truck, mely totál ingyen és bérmentve húzható be, ha siettek, ezért cserébe pedig egy remek arcade élményt kaptok.
3 hozzászólás

SamsungFan

2 éve, 17 napja

Mind Games már jön is! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

2 éve, 17 napja

Köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

2 éve, 17 napja

Köszi srácok!

válasz erre