Napiapp ajánló (2022. május 4.)

2022. május 04.
76.5671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Earthlings Beware!: Marconi Loures munkájával nyitjuk meg a sort, az Earthlings Beware!-rel, mely most remek kedvezmény mellett zsákolható be a Google Play-en keresztül. 359 forint helyett 89 forintba kerül!

My Child Lebensborn: a My Child Lebensborn című lélekdaraboló mobiljáték is pazar leárazás mellett húzható be most a Google Play-ből, úgyhogy 990 forint helyett most 693 forintba kerül!

Cult Manager Tycoon: ha csíped a tycoon játékokat, akkor remek hírünk van, mivelhogy a Cult Manager Tycoon most szintúgy kedvezményesen megy. 219 forint helyett ingyenes a szoftver!

App Store:

One Deck Dungeon: egy igazi kis kazamata-barangolós kalandjáték nyitja az App Store-os részleget, egy ütős kártyajáték. A One Deck Dungeon most egy rövid ideig 799 forintért megy!

Match Attack!: a Match Attack! című match-3 mobiljátékkal folytatjuk a sort, amivel azoknak kedveskednek leginkább, akik szeretnének valami ingyenes produktumot a könyvtárukban.

Finding..: szeretnél egy magányos, elgondolkodtató, lélegzetelállító kalandra indulni? Akkor itt van neked a Finding.. című mobiljáték, amely most totálisan ingyenes!
5 hozzászólás

fonemaker

2 éve, 22 napja

Királyság, nagy köszi!

válasz erre

peter97

2 éve, 22 napja

Nagyszerű nap, köszönjük!

válasz erre

Bencus86

2 éve, 22 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

2 éve, 23 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 23 napja

Ez megint egy nagyon jó nap lett! mosolygó smiley

válasz erre