Négy eventet is kap Valentin nap alkalmából a Lineage 2: Revolution

2018. február 09.
3.7161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Habár a Lineage 2: Revolution nem az a tipikus szerelmes játék, azonban a fejlesztők mégis úgy döntöttek, hogy a közelgő Valentin nap alkalmából egy event-sorozatot indítanak el hozzá, ezáltal kapásból négy eseményen is részt vehetnek Ámor küldöttei.

Ezek közül kettőt egészen február 28-ig teljesíthetnek a rajongók, és míg az egyik a Guard Captain's Love név alatt egy új pályával és egy szerelmes kis küldetéssel bővíti az alapokat - egy halom jutalomfelszerelés társaságában -, addig a Valentine's Day Happy Loyalty Event részeként egy csereakció kapja a főszerepet, aminek részeként a rajongók 300 loyalty pontot egy Grade R Attribute Stone-ra cserélhetnek, legalábbis hetente egyszer.

A maradék két event február 21-ig várja majd a rajongókat, szintén a Valentin naphoz kapcsolódva. Közülük a Chocolate Collection Event részeként speciális csokikat tudnak kiverni az egyes szörnyekből és főellenfelekből, melyeket Valentin napi ajándékdobozokra cserélhetnek be, míg a másik esemény nem lett nevesítve, ellenben a lényege az, hogy minden egyes bejelentkezéssel a játékosok egy csomag csokoládéhoz juthatnak hozzá. Gombóc Artúroknak tehát különösen érdemes lesz élniük a lehetőséggel!
3 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 7 hónapja és 26 napja

Speciális csoki röhögő smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 7 hónapja és 27 napja

Rendesen megtolták. Amúgy se egy unalmas game.

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 7 hónapja és 27 napja

Nem aprózták el! meglepett smiley

válasz erre