Nem működnek Android Oreón az Aspyr mobiljátékai

2018. július 09.
8.0581
Érdekes bejegyzés látott napvilágot az Android Gaming Reddit fórumon, ahol rajongók sokasága jelezte, hogy probléma van az Android legújabb változatával az Aspyr mobiljátékai kapcsán, lévén a cég által készített címek valamiért nem kompatibilisek ezzel a változattal.

Hogy a probléma mióta áll fenn, és mi okozza, az egyelőre nem ismert, de többek között a Jade Empire, a KOTOR és a Fahrneheit is érintett, tehát amennyiben ezekkel az alkotásokkal szeretnénk játszadozni az Android legújabb változatán, akkor benne van a pakliban, hogy nem fog menni.

Az Aspyr egyelőre nem reagált a történtekre, de ilyen esetben egyetlen probléma lehet, mégpedig az, hogy játékaikhoz késve, vagy egyáltalán nem készítettek olyan frissítéseket, melyek lehetővé tennék azt, hogy az Android legújabb változatával is kompatibilisek legyenek.

Érdekesség továbbá, hogy a probléma sok esetben készülékfüggő, így rengetegen például nem tapasztaltak fennakadást a már letöltött játékokkal, míg sokan hiába vásárolják meg és töltik le az alkotásokat, egyszerűen képtelenek elindítani.

Várjuk az Aspyr válaszát, illetve frissítéseit, hiszen kizárt, hogy népszerű mobiljátékaikhoz ne érné meg nekik támogatni a legújabb Android operációs rendszereket.
5 hozzászólás

Bencus86

8 hónapja, 4 napja

Egy éve kint van a béta, de minimum fél. Ennyi idő alatt nem voltak képesek felkészíteni a játékokat az Oreora?

válasz erre

Mendez

8 hónapja, 4 napja

Hát ez rohadt gáz. Az meg főleg hogy ilyen címekkel csinálják.

válasz erre

Tommy

8 hónapja, 4 napja

Epic fail.

válasz erre

fonemaker

8 hónapja, 5 napja

Mennyire durva már hogy több ezer forintos játékokkal ilyen előfordulhat!

válasz erre

SamsungFan

8 hónapja, 5 napja

Hű, ez kellemetlen!

válasz erre