Nem működnek Android Oreón az Aspyr mobiljátékai

2018. július 09.
8.6201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Érdekes bejegyzés látott napvilágot az Android Gaming Reddit fórumon, ahol rajongók sokasága jelezte, hogy probléma van az Android legújabb változatával az Aspyr mobiljátékai kapcsán, lévén a cég által készített címek valamiért nem kompatibilisek ezzel a változattal.

Hogy a probléma mióta áll fenn, és mi okozza, az egyelőre nem ismert, de többek között a Jade Empire, a KOTOR és a Fahrneheit is érintett, tehát amennyiben ezekkel az alkotásokkal szeretnénk játszadozni az Android legújabb változatán, akkor benne van a pakliban, hogy nem fog menni.

Az Aspyr egyelőre nem reagált a történtekre, de ilyen esetben egyetlen probléma lehet, mégpedig az, hogy játékaikhoz késve, vagy egyáltalán nem készítettek olyan frissítéseket, melyek lehetővé tennék azt, hogy az Android legújabb változatával is kompatibilisek legyenek.

Érdekesség továbbá, hogy a probléma sok esetben készülékfüggő, így rengetegen például nem tapasztaltak fennakadást a már letöltött játékokkal, míg sokan hiába vásárolják meg és töltik le az alkotásokat, egyszerűen képtelenek elindítani.

Várjuk az Aspyr válaszát, illetve frissítéseit, hiszen kizárt, hogy népszerű mobiljátékaikhoz ne érné meg nekik támogatni a legújabb Android operációs rendszereket.
5 hozzászólás

Bencus86

6 éve, 3 hónapja és 9 napja

Egy éve kint van a béta, de minimum fél. Ennyi idő alatt nem voltak képesek felkészíteni a játékokat az Oreora? meglepett smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 3 hónapja és 9 napja

Hát ez rohadt gáz. Az meg főleg hogy ilyen címekkel csinálják.

válasz erre

Tommy

6 éve, 3 hónapja és 9 napja

Epic fail.

válasz erre

fonemaker

6 éve, 3 hónapja és 9 napja

Mennyire durva már hogy több ezer forintos játékokkal ilyen előfordulhat! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 3 hónapja és 9 napja

Hű, ez kellemetlen! meglepett smiley

válasz erre