Nishan Shaman címmel különleges ritmusjáték érkezik a kínai folklórból

2018. július 17.
2.2641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A NEXT Studio bejelentette, hogy terveik szerint még ezen a héten elérhetővé teszik Androidra és iOS-re is legújabb mobiljátékukat, mely Nishan Shaman címmel egy ingyenes ritmusjáték lesz, ami egyenesen az ősi Kínába repít el minket.

A csapat ugyanis mind a sztori, mind a különleges művészeti stílus, mind a zenék tekintetében a tradicionális kínai folklórt vette alapul, ezáltal egy igazán különleges és egyben kellemes utazás vár ránk, amit kizárólag ritmusérzékünk hajt majd előre.

A Nishan Shaman főszereplője egyébiránt egy női sámán lesz, aki alászáll az alvilágba azért, hogy megmentse egy fiatal fiú életét, a mi feladatunk pedig, hogy segítsünk neki ebben az őrült küldetésben. Megjelenés csütörtökön!

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Igazán hangulatos, nagyon tetszik!

válasz erre

Chico

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Egy biztos: nagyon érdekesen néz ki!

válasz erre

rDAVE

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Szigorúan véve nem kínai. röhögő smiley A mai Kína multikulti ország, de ami igazán kínai az a han etnikumhoz tartozik. A mandzsu önálló nép volt, önálló területtel, akik uralmuk alá hajtották még a nagyobb han népet is pár száz évre, ez volt a Csing-dinasztia. A han és mandzsu nem volt puszipajtás. röhögő smiley Azért lényeges mindez, mert a videó sem kínainak nevezi a történetet, hanem mandzsunak. Történelmi szempontból nem mindegy, meg még ma is létezik a mandzsu etnikum.

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Nekem nagyon nem adja. wtf smiley

válasz erre