N.O.V.A. Legacy címmel készül a legendás N.O.V.A. feldolgozása

2017. február 15.
6.9911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Gameloft munkatársai bejelentették, hogy végre végleges címet adtak a HALO-sorozat egyik legnagyobb kihívójának szánt alkotásukhoz, amely mobiljátékként támad fel a rajongók legnagyobb örömére.

Az eddig csak N.O.V.A. reboot néven emlegetett alkotásról így kiderült, hogy a N.O.V.A. Legacy címet kapja a keresztségben, és hivatalos Facebook oldalán már bárkinek lehetősége van arra, hogy előzetesen regisztrálja magát rá néhány extráért cserébe.

Aki esetleg nem tudná miről van szó, a N.O.V.A.-sorozat a Gameloft HALO-klónja, egy futurisztikus FPS, amelyben az egyjátékos kampány mellett a multiplayer is nagyon fontos szerepet kap.

A mostani reboot egyébiránt a nagyszerű első epizód teljes feldolgozásának ígérkezik, ezáltal az ott megismert élmények és tartalom vár majd ránk a karakterektől és a hangulattól kezdve, a fegyvereken át a 19 többjátékos pályáig bezárólag.

A N.O.V.A. Legacy várhatóan ingyenes címként jelenhet majd meg a Google Play kínálatában, de ennél pontosabb részleteink egyelőre nincsenek erről.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Chico

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Ez kegyetlen jól néz ki! meglepett smiley Lehetne kicsit több látvány mondjuk.

válasz erre