Novemberben érkezik az Armor Blitz, a Square Enix legújabb mobiljátéka

2016. október 28.
7.3871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Újabb mobiljátékkal örvendeztet meg minket jövő hónapban a konzolos közegben óriási népszerűségnek örvendő, és főként a Final Fantasy-sorozattal elhíresült Square Enix, akik bejelentették, hogy elkészültek az Armor Blitz munkálataival.
Advertisement

Az alkotás a Square Enix Collective részeként valósult meg, és egy rendkívül összetett, a konzolos játékok tartalmával vetekedő, anime hatású akció-stratégia lesz, amelyben az antropomorf tankok és mechák tökéletesen megférnek majd a nagy fegyverek, a csinos japán lányok, valamint a taktikus harcok mellett.

Az Armor Blitz egy sajátos fantáziavilággal rendelkezik - kicsit olyan, mintha a Valkyria Chronicles keveredne valamelyik japán szerepjátékos sorozattal -, középpontjában rengeteg ütközettel, fegyverzettel, illetve csodálatos anime hatású grafikával, amelyen neves japán és koreai művészek dolgoztak.

A játék egyébiránt címszavakban a tradicionális gyűjtögetős kártyajátékokat ötvözi a valós idejű, komoly stratégiát igénylő harcokkal, valamint rengeteg összegyűjthető karakterrel, akik egyéni képességek és sajátosságok társaságában léphetnek majd csatamezőre.

Az Armor Blitz várhatóan november 1-jén kerülhet fel Európában a Google Play kínálatába.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

csirkee

8 éve, 10 napja

Cuki kis játék.

válasz erre