Novemberben érkezik az Assassin's Creed Rebellion mobiljáték

2018. október 12.
6.6081
A Ubisoft bejelentette, hogy már nem kell sokáig várnunk arra, hogy elérhetővé váljon a játékosoknak a legújabb Assassin's Creed mobiljáték, mely oldalnézetes formában kínálja nekünk az ismert franchise sajátosságait.

Az Assassin's Creed Rebellion címre keresztelt mobiljáték napra pontosan november 21-én roboghat majd be Androidra és iOS-re is, a főszerepben a 15. század Spanyolországával, az inkvizíció korával, ahol egy új orgyilkos rend létrehozásán kell majd fáradoznunk, amibe akár több mint 40 különféle karaktert is bevonhatunk.

Köztük egészen ismert arcok is megtalálhatók lesznek, így Ezio Auditore, Aguilar de Nerha, Maria, Shao Jun, Ishak Pasha, Machiavelli, Horacio de Heredia és Claudia Auditore is beáll a sorba, aminek a magyarázatát egy új Animus-szal intézte el a Ubisoft, ami képes egyesíteni az emlékeket.

Bár az Assassin's Creed Rebellion egy stratégiai szerepjátékként lett jellemezve, a videó alapján azonban ez csak a játék egyik részére igaz, a harcok és az ügyeskedés ugyanis az oldalnézetes akció-platformerek sajátosságait idézi fel előttünk. Ha érdekel a játék, a hivatalos honlapon és a Google Play-en már elindult az elő-regisztráció.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

fonemaker

9 hónapja, 5 napja

Ez hatalmas!

válasz erre

ferencziakos

9 hónapja, 5 napja

Ez milyen marha jó már!

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 5 napja

Hellblade írta:
Mi ez?Lego Ac?
Semmi lego nincs benne, inkább chibi -japán szleng a pici testű és nagy fejű karakterekre-, mint pl a World of Final Fantasy.

válasz erre

Hellblade

9 hónapja, 5 napja

Mi ez?Lego Ac?

válasz erre