Novemberben érkezik az Assassin's Creed Rebellion mobiljáték

2018. október 12.
7.3901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Ubisoft bejelentette, hogy már nem kell sokáig várnunk arra, hogy elérhetővé váljon a játékosoknak a legújabb Assassin's Creed mobiljáték, mely oldalnézetes formában kínálja nekünk az ismert franchise sajátosságait.
Advertisement

Az Assassin's Creed Rebellion címre keresztelt mobiljáték napra pontosan november 21-én roboghat majd be Androidra és iOS-re is, a főszerepben a 15. század Spanyolországával, az inkvizíció korával, ahol egy új orgyilkos rend létrehozásán kell majd fáradoznunk, amibe akár több mint 40 különféle karaktert is bevonhatunk.

Köztük egészen ismert arcok is megtalálhatók lesznek, így Ezio Auditore, Aguilar de Nerha, Maria, Shao Jun, Ishak Pasha, Machiavelli, Horacio de Heredia és Claudia Auditore is beáll a sorba, aminek a magyarázatát egy új Animus-szal intézte el a Ubisoft, ami képes egyesíteni az emlékeket.

Bár az Assassin's Creed Rebellion egy stratégiai szerepjátékként lett jellemezve, a videó alapján azonban ez csak a játék egyik részére igaz, a harcok és az ügyeskedés ugyanis az oldalnézetes akció-platformerek sajátosságait idézi fel előttünk. Ha érdekel a játék, a hivatalos honlapon és a Google Play-en már elindult az elő-regisztráció.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

fonemaker

5 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ez hatalmas! röhögő smiley

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ez milyen marha jó már! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

5 éve, 10 hónapja és 24 napja

Hellblade írta:
Mi ez?Lego Ac? röhögő smiley
Semmi lego nincs benne, inkább chibi -japán szleng a pici testű és nagy fejű karakterekre-, mint pl a World of Final Fantasy.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 10 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]