Old Man's Journey: május közepén érkezik a Broken Rules csodálatos puzzlere

2017. május 05.
7.7661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Broken Rules bejelentette, hogy Old Man's Journey címmel ellátott mobiljátékuk megjelenésére már nem is kell túl sokáig várnunk, lévén Androidra és iOS-re egyaránt május 18-án roboghat be a rajongókhoz.

Az alkotás egy igazán csodálatos küllemmel és egyedi játékélménnyel kecsegtető mobiljáték lesz, amely korábban több díjat is bezsebelt már, megjelenésénél pedig talán csak hangulata és szívbemarkoló koncepciója lesz elragadóbb, amelynek során egy öregember történetét ismerhetjük meg első kézből.

Az Old Man's Journey-ben az érzelmes megoldások mellett egy igazán egyedi játékélmény is vár majd ránk, aminek során egy idős úr felett vehetjük át az irányítást, akivel úgy kell eljutnunk a több rétegből álló pályán a célpontig, hogy az egyes rétegeket dinamikusan mozgatjuk és egymáshoz igazítjuk annak érdekében, hogy hősünk át tudjon ugrani rá - noha ezen felül más egyéb mini-játékokkal is számolnunk kell.

Hogy miként néz ki mindez a gyakorlatban? Íme egy kis kedvcsináló a játékból, amely inkább csak a hangulatot, mint a mechanizmus mutatja meg nekünk:

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás