Olyan okostévét készíthet az Apple amely a mobiljátékokkal is elboldogulhat

2017. szeptember 12.
4.5521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Izgalmas pletykák láttak napvilágot arról, hogy az Apple miként hozná el a nappaliba, a nagy képernyőre a mobiljátékok élményét, hiszen legújabb okostévéjük állítólag olyan hardvert kap, amit egyenesen az iPad Pro-ból vettek kölcsön.

Hangsúlyozandó, hogy egyelőre még csak iparági pletyka, de az új Apple TV - amit Apple TV 4K néven emlegetnek - egy hárommagos A10 Fusion processzorral és 3GB memóriával érkezhet, és ami ennél is fontosabb, hogy óriási összeköttetésben áll majd a hordozható iOS-rendszerekkel, így az iPhone-nal és az iPad-dal is.

Hogy ez mit jelentene nekünk, mobiljátékosoknak? Leginkább egy olyan platformot, amit jelenleg csak a Nintendo Switch képvisel a piacon, lévén ha a hír igaz, akkor az új Apple TV egyfajta hibrid rendszerként lehetőséget adna arra, hogy a suliból hazafelé megkezdett mobiljátékot otthon folytassuk a nagy képernyőn és fordítva.

Ezen túlmenően a tévé előtt ülve, a kezünkben tartott kisebb eszközökkel különféle segédalkalmazások révén extra lehetőségeket érnénk el - például a térképet vagy egy másik kamerát láthatnánk -, ez pedig alapjaiban változtathatná meg az iOS-játékok jövőjét.
2 hozzászólás

Femobilos

7 éve, 1 hónapja és 9 napja

Biztos jó drága is lesz... szomorú smiley

válasz erre

Mendez

7 éve, 1 hónapja és 9 napja

Ez nem tévé hanem settopbox. Vagy legalábbis egy kütyü a tévéhez, tehát egy kiegészítő.

válasz erre