Ötödik évfordulóját ünnepli a Candy Crush

2017. november 14.
15.0711
Egészen hihetetlen, de már öt éve annak, hogy megjelent a Candy Crush, a világ egyik, ha nem a legnépszerűbb match-3 puzzlere, ami elképesztő népszerűségnek örvendett az elmúlt esztendők során, így világszerte már 2,7 milliárd ember töltötte le magának.

A King fejlesztői ezért bejelentették, hogy az ötödik évforduló alkalmából egy kis ajándékkal kedveskednek a rajongóknak, méghozzá Party Booster név alatt, ami a valaha készült legerősebb booster a játékhoz.

Ezt a kis extrát minden egyes játékos elérheti magának a mai naptól kezdve, ha eljutott már korábban a 29-es szintre. Egy felhasználó legfeljebb kettő ilyet zsebelhet be, és érdemes lehet okosan kihasználni őket, hiszen a Party Booster arra való, hogy egyetlen gombnyomásra minden egyes cukorkát és blokkolót azonnal eltakarítson az útból.

Sőt mi több, alkalmazásával olyan extrák hullanak majd az ölünkbe, amelyek jóvoltából sokkal könnyebben fejlődhetünk egyre magasabb szintekre. Ha fáj rá a fogunk, csak indítsuk el a játékot, és már meg is kaparinthatjuk!

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Femobilos

1 éve, 1 napja

Egy időben de rá voltam kattanva!

válasz erre