Partneri kapcsolatba lépett a Tencent és a The Pokémon Company, hogy több mobiljáték készülhessen

2019. július 23.
5.1761
Rendkívüli izgalmas partneri megállapodás született két mobilos nagyágyú között, ezáltal egy lapon emlegethetjük a jövőben a Tencent és a The Pokémon Company csapatát is, akik azért szűrték össze a levet, hogy több minőségi mobiljáték készülhessen.

Hogy a megállapodáshoz hozzájárult-e az, hogy a Tencent Let's Hunt Monsters címmel egy übersikeres és nagyszerű Pokémon GO-klónt készített Kínában, az nem derült ki pontosan, ugyanakkor a nagy nyugati kiadók is gyakran kérik fel őket, ha minőségi mobiljátékról van szó.

Példának okáért még a Call of Duty Mobile munkálataiból is kiveszik a részüket, tehát a The Pokémon Company oldalán újfent nagy dolgokra számíthatunk tőlük, csak győzzük kivárni, hiszen pontos részletek és tervek még nem láttak napvilágot.
3 hozzászólás

SamsungFan

5 hónapja,

Tencent minden komoly projektet lenyúl lassan!

válasz erre

Mates

5 hónapja,

Tencentes póló,ágynemű,társasjáték,bögre vigyék csak... Viccen kivül nincs bajom a Tencentel se a Pokémonal de ez a kettö nem az én világom de ez csak az én véleményem.

válasz erre

Mendez

5 hónapja,

Tencent jól tolja, mindketten jól jártak. Bár engem nem mozgat a Pokémon, de akiket igen, azok legalább minőségi játékra számíthatnak.

válasz erre