Pocket City: végre egy prémium kategóriás városépítős játék, amire mindig is vártunk!

2017. szeptember 19.
8.2121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Pocket City címmel egy ideje már készülődik a háttérben egy városépítős stratégia mobilokra, amiről rengeteg dolgot hallhattunk korábban, azonban a készítők a minap bemutattak róla egy rövidke kedvcsinálót, ami alapján a mi szemünk igencsak felcsillant.

A Pocket City ugyanis az alábbiakban általatok is megtekinthető kisfilm alapján végre egy olyan prémium kategóriás városépítős mobiljáték lesz, amely összetettségében simán felveszi a kesztyűt a műfaj olyan nagyágyúival, mint amilyen a SimCity vagy a Cities XL, hiszen minden meglesz benne, amitől imádjuk ezt a stílust.

Mint az alábbi felvételen is látható, a készítők nagyszerűen megalkották a városok szintjeit, az útépítést, a forgalmat, a folyamatos fejlődést, a szükségletek kielégítésére szolgáló rendszert, sőt mi több, a katasztrófákat sem hagyták ki a végeredményből, ami így simán olyan, mintha egy a SimCity fénykorát idéző alkotást kaptunk volna meg mobilra.

A Pocket City megjelenése sajnos még nem tudni, hogy mikor lesz esedékes, annyi bizonyos csak, hogy 2017 végén vagy 2018 elején számíthatunk rá Androidon és iOS-en is.

3 hozzászólás

Chico

7 éve, 1 hónapja és 2 napja

Mekkora királyság! meglepett smiley

válasz erre

fonemaker

7 éve, 1 hónapja és 2 napja

Na ez nagyon tetszik! mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 1 hónapja és 2 napja

meglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley Végre! Elbohóckodtam a telefonos simcityvel is, de nevetséges, hogy kisszékeket, lakatot és szotyit, meg a franc tudja még mit kell gyűjteni, hogy építs egy kórházat.

válasz erre