Pokeland címmel újabb Pokémon mobiljáték kívánja meghódítani a világot

2017. június 01.
7.0551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Pokémon GO sikere óta alaposan megszaporodtak a különféle Pokémon mobiljátékok, így a legfrissebb hírek szerint most egyenesen a Nintendo szeretne valami újdonsággal meglepni minket, méghozzá az Ambrella csapatának közbenjárásával.

A Pokeland címre keresztelt legújabb alkotás egyelőre csak a japán rajongóknak lett beharangozva, ahol Androidon már el is indították az alfa teszteket, és érdekesség, hogy a játékosoknak nem kell külön regisztrálniuk hozzá, saját Nintendo Accountjukról ugyanis könnyedén be tudnak jelentkezni, ezáltal korábban valamelyik Nintendo konzolon megalkotott Mii karakterüket is át tudják vinni az alkotásba.

Sajnos a játékról egyelőre kevés információnk van, a hivatalos honlap ugyanis kizárólag japán nyelven szól hozzánk, és az első képek sem segítenek túl sokat, de azt azért elárulják, hogy valamiféle akció-szerepjátékról lehet szó, amelyben a népszerű anime univerzumában kell majd harcolnunk a különféle zsebszörnyekkel.

Pokeland címmel újabb Pokémon mobiljáték kívánja meghódítani a világot - 2. kép

A demó egyébiránt 52 pályából, hat szigetből és 134 különféle típusú szörnyetegből áll, és egészen június 9-ig tölthető le a japán Play Áruházból, de hogy nyugaton lesz-e mindebből valami, arról egyelőre még semmit sem tudunk.

Érdekesség, hogy a Pokeland bejelentésével egy időben egy pletyka is felmerült arról, hogy a Nintendo állítólag egy Pokémon kártyajátékot is készít a háttérben, méghozzá a korábban rebesgetett első Zelda mobiljáték mellett.
1 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 5 hónapja és 22 napja

Csak jobb lehet mint a pokemon go. röhögő smiley

válasz erre