Pokémon GO: nemsokára cserélgethetjük is pokémonjainkat

2018. június 19.
11.0731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Niantic bejelentett egy újabb régóta várt funkciót a Pokémon GO-hoz, aminek jóvoltából megtudtuk, hogy hamarosan érkezik az ajándékozás és a kereskedelem lehetősége az alkotásba, de nagy újdonságnak ígérkezik a barátrendszer bevezetése is.

Az újításokat hozó frissítéssel ugyanis minden pokémon mester egy saját kódot kap majd, ami fontos lesz ahhoz, hogy barátokat szerezzen magának, akiket listázhatunk is, hogy lássuk, kik vannak a közelünkben, kikkel tudunk játszani és így tovább.

Ennél is szuperebb lesz azonban, hogy a PokéStopoknál és a Gymekben a játékosok lehetőséget kapnak majd arra, hogy ajándékokat szerezhessenek, melyeket aztán továbbadhatnak barátaiknak - tőlük pedig ugyebár mi kaphatunk ilyeneket - annak érdekében, hogy rengeteg extra cucchoz jussunk hozzá úgy, hogy közben növekedjen a közösségi interakció.

A Pokémon GO egyik legjobb újdonsága azonban a kereskedés bevezetése lesz, vagyis lehetőséget kapunk megunt pokémonjaunk csere-beréjére. Ezt első körben szabályokhoz köti a Niantic, vagyis kizárólag baráttal tudunk majd kereskedni, és mindkettőnknek el kell érnie a 10-es szintet, hovatovább a 100 méteres közelség és némi Stardust is szükséges lesz a folyamathoz.
nincs még hozzászólás