Predynastic Egypt: egy történelmi stratégia, melyet egyiptológusok alkottak!

2017. május 09.
7.6331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Nem elég, hogy mobilokra vészesen kevés stratégia érkezik, ezek többsége rendszerint vagy nem a történelemből merít, vagy ha mégis, akkor nem törekednek arra, hogy történelmi hűséggel kecsegtessenek a felhasználók számára.

A PC-re már korábban megjelent Predynastic Egypt azonban ezt a sort erősíti majd, a hamarosan Androidra és iOS-re is megjelenő alkotást ugyanis egyiptológusok segítségével készítették el a fejlesztők, és egyenesen időszámításunk előtt 5000-ig vezet vissza minket a történelemben, bőven abba a korszakba, amikor még nem voltak fáraók és piramisok, sőt egységes birodalom sem, mindössze egyiptomi törzsek, akik között mindennaposak voltak a háborúk és a konfliktusok.

A Predynastic Egypt valós történelmi eseményeken keresztül vezet át minket több mint 100 eventen keresztül, miközben a körökre osztott stratégiák legszebb hagyományaival próbálhatunk meg egyensúlyozni céljaink eléréséért, így hol a háború, hol a diplomácia irányába döntve a mérleg nyelvét.

Hogy a Predynastic Egypt mikor jelenhet meg, azt egyelőre nem tudni még, mint ahogyan az sem tisztázott teljesen, hogy csak táblagépekre, vagy okostelefonokra is elérhető lesz-e, de jön és ez a lényeg.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Hoppá! meglepett smiley Hát ha nem is szép, legalább hiteles.

válasz erre

csirkee

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Nem semmi játék!

válasz erre