Project Aurora címen rajtolt el a Call of Duty Warzone mobilos alfája

2022. május 13.
11.8551
A várva várt FPS battle royale Call of Duty Mobile alfa tesztelésbe lépett kódnéven; Project Aurora - ez az alfa teszt globálisan zajlik majd, így ha elég szerencsés vagy, hogy kiválasztottak, akkor bárhol is tartózkodsz, csatlakozhatsz.
 

A Project Aurora elsősorban a szuper népszerű PC-s/konzolos battle royale, a Call of Duty: Warzone mobilos portja. Szinte biztos, hogy legalábbis ismered a Warzone jelenlétét, hiszen az egész világra kiterjedő hatalmas léptékével csak olyan játékok vetekednek, mint a Fortnite vagy a PUBG.

A játék ezen portja azt reméli, hogy azok a mobilfelhasználók is hozzájuthatnak a kedvelt lövöldözős játékhoz, akiknek esetleg nincs hozzáférésük drága konzolokhoz vagy számítógépekhez.

Biztosra vehető, hogy még az alfateszt ilyen korai szakaszában is valószínűleg egy nagyon jól csiszolt és könnyen kézbe vehető játékélményt nyújt majd, tekintve, hogy az Activision kézzelfoghatóan részt vesz a fejlesztésben. A hatalmas, főleg konzolokon játszott játékok pedigréjével sokan izgatottan várják, hogy milyen lesz a Warzone mobilos verziója. Még mindig tudsz jelentkezni ITT!
4 hozzászólás

fonemaker

5 napja és 17 órája

Élet kezdtem de egyelőre nem kaptam meghívót..

válasz erre

peter97

5 napja és 23 órája

De kiváncsi vagyok már rá!

válasz erre

SamsungFan

6 napja és 2 órája

Lesem is, amint tudom.

válasz erre

Bencus86

6 napja és 10 órája

Én nem kaptam meghívót pedig jelentkeztem.

válasz erre