Quantum Revenge: sci-fi manga stílusú dual stick shooter érkezett a Realtech-től

2017. április 04.
6.2701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Realtech csapata a napokban feltette az App Store és a Google Play kínálatába legújabb mobiljátékát, amely Quantum Revenge címmel egy igazi különlegesség lett, hiszen egy olyan dual stick shooterről beszélünk, amely egy különleges sci-fi világban játszódik, melyet a manga stílus inspirált.

A Quantum Revenge egy igazán kaotikus shooter, amelyben egy mech felett vehetjük át az irányítást, akivel folyamatosan tüzelnünk kell a bármelyik irányból ránk rontható ellenfelekre, miközben a cél az, hogy megpróbáljunk minél tovább életben maradni az egyre nehezedő hullámokban.

A játékban persze hősünk különféle robotpáncélokat, képességeket, speciális támadásokat, fejlesztéseket és egyebeket is felhasználhat annak érdekében, hogy visszaverje az idegeneket. Ha tetszik a Quantum Revenge - melynek első pályáját az alábbiakban meg is tekintheted -, a játék 1100 forint ellenében már letölthető Androidra és iOS-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatába legújabb mobiljátékát, amely Quantum Revenge címmel egy igazi különlegesség lett, hiszen egy olyan dual stick shooterről beszélünk, amely egy különleges sci-fi világban játszódik, melyet a manga stílus inspirált.'>
nincs még hozzászólás