Queen's Wish: The Conqueror címmel ígéretes szerepjáték érkezik mobilokra

2018. június 01.
8.3301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Spider Software csapata óriásit szakított a Kickstarteren legújabb projektjével, mely Queen's Wish: The Conqueror címmel egyetlen nap alatt összehozta a szükséges 30 ezer dollárt, sőt mi több, már majdnem meg is duplázta eredményét.

A készítők által PC-re és mobilokra beígért indie szerepjáték maximálisan a klasszikusok előtt igyekszik tisztelegni, ezáltal egy felső nézetes, erős sztorival ellátott, pixel art grafikával megálmodott projektről van szó.

A történet szerint egy gonosz királynő legkisebb fiát alakítjuk majd, aki bosszút esküszik anyja ellen, miután ő egy erőszakos földre, Sacramentumra küldte gyermekét, aki azonban döntésekkel, taktikus küzdelmekkel és szövetségesekkel megpróbál majd szembeszállni anyja akaratával. Ha minden a terv szerint halad, a Queen's Wish: The Conqueror várhatóan jövőre jelenik meg PC-re és mobilokra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Kickstarteren legújabb projektjével, mely Queen's Wish: The Conqueror címmel egyetlen nap alatt összehozta a szükséges 30 ezer dollárt, sőt mi több, már majdnem meg is duplázta eredményét.'>
2 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 4 hónapja és 20 napja

Milyen kis gagyi. mosolygó smiley

válasz erre

Chico

6 éve, 4 hónapja és 21 napja

De király, várjuk!

válasz erre