Race Control Director: itt egy mobilos autóverseny, amiben egyetlen autót sem vezethetünk!

2017. április 05.
6.3961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mobilos versenyjátékokkal kis túlzással már Dunát lehetne rekeszteni, azonban várhatóan még holnap felkerül az App Store kínálatába egy olyan különlegesség, amely alaposan kiforgatja magából ezt a műfajt.

A Race Control Director különlegessége az lesz, hogy bár alapját az autós versenyjátékok alkotják, azonban műfaját tekintve egy szöveges kalandjáték lesz, amelyből megismerhetjük, hogy mit kell átélnie egy komplett csapatot és pilótát irányító menedzsernek, illetve igazgatónak a színfalak mögött, leginkább a futamok alatt az irányítóteremből.

A legtöbb autóverseny során ugyanis az irányítóteremben legalább akkora stressz van, mint a pályán, és ugyanolyan nagy taktikázás, valamint figyelem szükséges az ellenfelek által használt stratégiák felismeréséhez, illetve megdöntéséhez, hiszen a pilóták döntései először itt, az irányítóban dőlnek el.

Hogy mégis mi zajlik a színfalak mögött, azt most rendhagyó formában, egy szöveges kalandjátékban élheted át a holnapi naptól fogva - első körben csak iOS-en.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nagyon érdekes koncepció de az biztos hogy 100% angol kell majd hozzá... szomorú smiley

válasz erre