Roguelike mobiljátékokat szerezhetsz fillérekért a legújabb Humble Mobile Bundle részeként

2017. június 20.
6.2641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Óriási sikert aratnak a Humble Mobile Bundle kezdeményezések, aminek részeként az embereknek lehetőségük nyílik arra, hogy fillérekért vásárolhassanak maguknak több mobiljátékot, miközben pénzük egy jelentős része ráadásként jótékony célokra megy.

Az aktuális mobilos Humbi Bundi részeként most a roguelike stílusú mobiljátékok kapták a főszerepet, és amennyiben hajlandóak vagyunk legalább 1500 forintnak megfelelő pénzmennyiséget kiadni, akkor 13 napig akár 9 nagyszerű Androidos alkotáshoz is hozzáférhetünk mobilunkra. Mondjuk a részleteket!

Amennyiben a Humble Mobile Bundle részeként hajlandóak vagyunk legalább 1 dollárt fizetni - ez alig 300 forint ugyebár -, rögtön három nagyszerű alkotást kapunk cserébe, így a Desktop Dungeons mellett a bit Dungeon első és második részét.

Ha hajlandóak vagyunk egy kicsivel többet, legalább 5 dollárt kifizetni, akkor az előbbi három cím mellé további három rogulike mobiljáték üti majd a markunkat, így a Pixel Heroes: Byte & Magic, a Dungelot: Shattered Lands és a nagyszerű Road Not Taken.

Amennyiben viszont ennél is tovább mennénk, és 5 dollár fölötti összegben adakoznánk - legalább 5 dollár 25 centet -, akkor az említett hat mobiljáték mellé további hármat tölthetünk le magunknak, amelyek név szerint a Heroes of Loot 2, a Sproggiwood és a Star Chindy: SciFi Roguelike lesznek.
nincs még hozzászólás