SailCraft: modern Torpedó-játék érkezik mobilokra augusztusban

2017. július 17.
6.1741
A UQSoft csapata bejelentette, hogy legújabb mobiljátékuk, avagy a Torpedó sajátosságait felvonultató SailCraft várhatóan augusztus magasságában jelenhet majd meg Androidra és iOS-re.

A játék - amely nevével erősen a StarCraft-sorozatot nyúlja, de a gyakorlatban semmi köze sem lesz hozzá -, egyébiránt körökre osztott formában tálalja nekünk a jól ismert táblás társasjáték, avagy a Torpedó sajátosságait, aminek során másokkal, de akár a géppel szemben is bohóckodhatunk - méghozzá képregényes grafikával tálalva.

Akinek esetleg nem mond semmit a Torpedó név, az úgy képzelje el a játékot, mint egy hatalmas, két részre osztott csatateret, ahol a két fél úgy helyezi el a csatahajóit, hogy azt a másik nem láthatja. A négyzetrácsokra feloszlott helyszíneken ezt követően megindul a csata úgy, hogy a felek megpróbálják kitalálni, hogy a másik hogyan, milyen és mekkora hadihajót helyezett el a térfelén.

A körökre osztottan zajló csatákban több mint 60 hadihajó közül válogathatunk magunknak, és köztük olyan őrültségek is megtalálhatók lesznek, mint a mágikus elf hajók, vagy az erőteljes idegen csillagrombolók. Mutatunk inkább egy videót, hogy jobban átlássátok a lényeget:

Nézd nagyban ezt a videót!nincs még hozzászólás