Scratch Wars címmel jön a mobiljáték, mely ötvözi a valódi és a digitális kártyázás örömeit

2020. május 07.
16.5461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy kifejezetten izgalmas kezdeményezésről kaptunk hírt egy Notre Game név alatt megismert prágai startuptól, akik egy olyan mobiljáték fejlesztésébe fogtak, mely nagyszerűen ötvözi majd a valódi és a digitális kártyázás örömeit.

Mindezt egy teljesen egyedülálló körítéssel párosítva, hiszen a kézzel fogható lapokat láthatjuk majd viszont a játékban, melyek ráadásul lekaparható felülettel érkeznek, amit lekaparva megszabadíthatjuk az adott hőst az átkától, a lapok érdekessége pedig, hogy mindegyik teljesen egyedi, és minden hősnek szinte végtelen mennyiségű variációja létezik, köztük pedig akadnak kifejezetten ritka darabok is.

A játékban egyébiránt egy klasszikus PvP vár majd ránk, melyben az lesz a feladatunk, hogy elvegyük az ellenfél hősének összes életpontját, amihez fegyvereket, képességeket és egyebeket kell használnunk, melyek mindegyike energiapontba kerül, tehát alaposan meg kell gondolnunk, hogy mikor és mit használunk, pláne annak fényében, hogy a védekezés és a gyógyulás is így működik.

A Scratch Wars különbözik a legtöbb gyűjtögetős kártyajátéktól, mert itt a csaták során animált kis 3D-s hősöket látunk, nem csak egyszerűen a lapokat, miközben online formában mindegyikük fejleszthető is lesz.

Maga az applikáció ingyen letölthető formában érkezik majd meg Androidra és iOS-re május 18-án, de a valódi kártyák majd pénzbe kerülnek, melyeket stílusos borítékban, egyenesen a fejlesztőktől kapunk meg a postaládánkba.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

ferencziakos

4 éve, 3 hónapja és 15 napja

Erre kíváncsi leszek nagyon!

válasz erre

fonemaker

4 éve, 3 hónapja és 15 napja

Ez de ****a! meglepett smiley

válasz erre

Mendez

4 éve, 3 hónapja és 15 napja

Kiváló ötlet, sok sikert kívánok hozzá!

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 3 hónapja és 15 napja

Ez nagyon egyedi ötlet, nagyon tetszik. meglepett smiley

válasz erre