Sky címmel mobiljátékot készítenek a legendás Journey alkotói

2017. szeptember 13.
3.8561
Kis túlzással hihetetlen bejelentéssel szolgált az Apple Keynote részeként a thatgamecompany csapata, akik korábban akkorát alkottak Journey című videojátékukkal, hogy mindenki annak a folytatását várja tőlük már hosszú évek óta.

A csapatnak azonban a jelek szerint egészen más tervei vannak, lévén Jenova Chen, a stúdió dizájnere bejelentette, hogy Sky címmel most egy mobiljátékot készítenek, amely elmondása szerint egy romantikus közösségi kaland lesz, amelyben egyedül vagy mások társaságában fel kell fedeznünk egy csodálatos és varázslatos fantáziavilágot a felhőkön repkedve.

Bár ez nem tűnik világmegváltó ötletnek, a Journey óta azonban nem szabad kételkedni a thatgamecompany munkatársaiban, akik elragadó élményeket, valamint egyszerű és intuitív irányítást ígértek, a középpontban a világosság és a sötétség koncepciójával, amit egy kicsit a Children of Light-hoz hasonlítottak a készítők.

A Sky-ról rögtön egy kis videót is tudunk mutatni nektek, de túl messzemenő következtetést azért ebből még ne vonjatok le a végeredmény kapcsán.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

zsenikém

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Keynoteon pont láttam, tetszett is. Remélem mihamarabb jön.

válasz erre