Smash Anarchy: béta tesztereket keres egy igazán különleges mobilos FPS

2017. március 08.
6.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Időről-időre felbukkan a színen egy-egy olyan mobiljáték, amelyik különleges játékmenetével már a megjelenés előtt biztosítja magának az elismerést és a sikert a piacon.

Ebbe a kategóriába sorolható a Smash Anarchy is, amely egy rajzfilmes grafikával rendelkező FPS lett, érdekessége pedig, hogy őrült mennyiségben ránk támadó idegen szörnyek ellen kell majd felvennünk benne a kesztyűt, méghozzá egy olyan fegyverrel, amely különféle zöldségeket és gyümölcsöket lő - mert miért ne.

A Smash Anarchy több száz pályát tartalmaz majd, amelyek között több boss harc és három eltérő játékmód is megtalálható lesz, így például az első gameplay felvételen rögtön bemutatkozott egy ritmusjátékkal vegyített szabályrendszer, amelyben a szörnyecskék ledarálásával komplett dallamokat és dallammeneteket csikarhatunk ki.

Ha tetszik a játék, sajnos egyelőre még nem tudni, hogy mikor érkezik, azt viszont igen, hogy első körben csak iOS-re lesz, és ha szeretnéd kipróbálni a bétáját, csak küldd el az Apple ID-det a crlogicsinfo@gmail.com-ra, és ha van még hely, visszakézből kapod is a hozzáférést.

Nézd nagyban ezt a videót!





nincs még hozzászólás