Sokkal alaposabb lesz az Androidos játékok értékelése

2016. november 26.
6.6781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A jelek szerint a Google Play is mindent megtesz annak érdekében, hogy a mobiljátékok rajongói a lehető legalaposabb véleményeket tudják megformálni az általuk megvásárolt vagy letöltött alkotásról.
 

Az Android Police munkatársainak jelentése szerint ugyanis néhány felhasználónál már frissült a Play Áruház, aminek az egyik új funkciójaként azt tapasztalták, hogy a mobiljátékok értékelése sokkal összetettebbé vált, ezáltal már nem csak nagy általánosságban és összességében lehet csillagozni az egyes alkotásokat.

A játékokat ugyanis a grafika, az irányítás és a játékmenet tekintetében egyaránt külön-külön értékelhetjük majd a jövőben, aminek köszönhetően sokkal alaposabb és pontosabb képet kaphatnak az újoncok arról, hogy érdemes-e kipróbálni az adott játékot, vagy sem. Alant láthatjátok az eddig ismert metódus után az új rendszer kinézetét:

Sokkal alaposabb lesz az Androidos játékok értékelése - 2. kép


Sokkal alaposabb lesz az Androidos játékok értékelése - 3. kép

5 hozzászólás

Gólem

4 éve, 9 hónapja és 2 napja

Az appoknál is lehetne valami hasonló, nem csak a játékoknál. Csak ott mondjuk a használhatóság vagy valami ilyesmi szempontjából.

válasz erre

Mendez

4 éve, 9 hónapja és 2 napja

Ez is tök jó dolog, de sokkal jobban örülnék egy olyan reformnak, ahol megjelennek a valóban reklámmentes játékok. Kifizetem az árát csak hagyjanak már békén a **** reklámokkal.

Van pár ilyen, de rengeteg olyan is van ahol fizetek és még ÚGY IS (!) vannak benne reklámok. Na olyankor elborul az agyam.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 9 hónapja és 2 napja

Dobhatnának még egy mikrótranzakció arányt is, hogy egyáltalán lehet-e 5 percnél tovább játszani ingyen.

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 9 hónapja és 2 napja

Ennek tényleg ideje volt már!

válasz erre

Femobilos

4 éve, 9 hónapja és 2 napja

Sokkal jobb így szétbontva!

válasz erre