Splash! Magikarp címmel újabb Pokémon-játék készül!

2017. február 18.
5.9211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Rejtélyes teaser oldalt indított útjára a The Pokémon Company csapata, akik ezzel szeretnék felvezetni legújabb mobiljátékukat, amely a Splash! Magikarp címre hallgat, és egyelőre még több a kérdés, mint a válasz vele kapcsolatban.

Az alkotásról egy teaser oldal által hallhattunk első ízben, melyen egy japán nyelvű újságcikket olvashatunk el - japánul tudók szerint - arról, hogy egy városban különleges dolgok történtek, miután egyik reggel szörnyű üvöltésekre ébredt a lakosság, egy 27 éves halász pedig a városközpontban két Magikarp pokémon lenyomatát találta a földön.

Hogy ebből milyen misztérium és egyéb bontakozik ki, azt egyelőre nem tudjuk, de mivel a The Pokémon Company csapatát a Select Button Inc is segíti, akik korábban a Survive! Mola Mola! című mobiljátékkal lettek ismertek, így talán hasonló játékmenet vár majd ránk itt is.

Akárhogyan is, a Splash! Magikarp a teaser oldal szerint még az idei évben megjelenhet majd Androidra és iOS-re, szóval csak várjuk ki a bővebb részleteket.
1 hozzászólás

peter97

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

Kicsit túl van ez már tolva...

válasz erre